Show

Show op het Noordhollands Oldtimerfestival

Alle jaren weer, probeert de organisatie een show neer te zetten voor het publiek, deze show afgewisseld door een Rock & Roll Band kan het ene jaar iets langer duren of uitgebreider zijn, als het volgende jaar, doch entertainment is een vast gegeven bij het N.H. Oldtimer Festival.

 

Zang, dans en doorgaande show

 

Op het grote podium in de hal wordt de continue entertainment show gehouden. "Het maakt niet uit wanneer je er als bezoeker in stapt, want het is een doorlopend programma. Je maakt als bezoeker eigenlijk je eigen begin en eind aan de show. En dan heb je van alles meegemaakt, van dans tot nostalgische modeshows, van Vera Lynn en Andrew Sisters tot de Elisa Jo Aerial ringshow.

Elisa Jo Ringshow
Noordhollands Oldtimer Festival op Facebook
Noordhollands Oldtimer Festival
Noordhollands Oldtimer Festival
Noordhollands Oldtimer Festival Venhuizen

Editie 2018 33 jaar

Diverse topatractie's maken wederom hun opwachting. Een hoofdhal zal worden voorzien van vele brandweerwagens . Een aantal Ahrens Fox zullen hun opwachting maken. Deze unieke wagens van oorsprong uit Amerika zijn in de 20er jaren aangeschaft door de gemeente Rotterdam. Hebben dienst gedaan tot de 70er jaren . Thans verspreid door Nederland en door de organisatie tijdens de Paasdagen naar Venhuizen gehaald. Tezamen met tientallen diverse brandweerwagens uit geheel Nederland vormen zij een uniek decor.

Noordhollands Oldtimer Festival Venhuizen
eXTReMe Tracker