Show

Show op het N-Hollands Oldtimer Festival

Alle jaren weer, probeert de organisatie een show neer te zetten voor het publiek, deze show afgewisseld door een Rock & Roll Band kan het ene jaar iets langer duren of uitgebreider zijn, als het volgende jaar, doch entertainment is een vast gegeven bij het N.H. Oldtimer Festival.

 

Zang, dans en doorgaande show

 

Op het grote podium in de hal wordt de continue entertainment show gehouden. "Het maakt niet uit wanneer je er als bezoeker in stapt, want het is een doorlopend programma. Je maakt als bezoeker eigenlijk je eigen begin en eind aan de show. En dan heb je van alles meegemaakt, van dans tot nostalgische modeshows, van Vera Lynn en Andrew Sisters tot de Bonny & Clyde show.

 

Het Noordhollands Oldtimer Festival wil met de show van dit jaar een feestlijke terugblik bieden op wat de afgelopen 31 edities aan vermaak brachten. En de terugblik wordt gegoten in de vorm van een nostalgische ervaring: zang, dans en mode van toen tot nu. De Andrew Sisters zingen een ieder weer moed in om daarna nog eens glimlachend weg te kunnen dromen met Vera Lynn die "We'll meet again" ten gehore brengt

Een programma om trots op te zijn.

 

 

Editie 2018 33 jaar

Diverse topatractie's maken wederom hun opwachting. Een hoofdhal zal worden voorzien van vele brandweerwagens . Een aantal Ahrens Fox zullen hun opwachting maken. Deze unieke wagens van oorsprong uit Amerika zijn in de 20er jaren aangeschaft door de gemeente Rotterdam. Hebben dienst gedaan tot de 70er jaren . Thans verspreid door Nederland en door de organisatie tijdens de Paasdagen naar Venhuizen gehaald. Tezamen met tientallen diverse brandweerwagens uit geheel Nederland vormen zij een uniek decor.

The Red Strats spelen 1e paasdag op het Noordhollands Oldtimer Festival!
The Bretels spelen 2e Paasdag op het Noordhollands Oldtimer Festival!
DJ Swinging Rocking Daddy
Rock'n Roll dansschool Jump Up Boogiewoogie
Noordhollands Oldtimer Festival Venhuizen
Noordhollands Oldtimer Festival Venhuizen
Noordhollands Oldtimer Festival op Facebook
Noordhollands Oldtimer Festival
Noordhollands Oldtimer Festival
eXTReMe Tracker