Show

Show op het Noordhollands Oldtimerfestival

Elk jaar weer, probeert de organisatie een show neer te zetten voor het publiek, deze show afgewisseld door een Rock & Roll Band kan het ene jaar iets langer duren of uitgebreider zijn, als het volgende jaar, doch entertainment is een vast gegeven bij het Noordhollands Oldtimerfestival.

 

Editie 2019 34 jaar

 

Noordhollands Oldtimerfestival Pasen 21 & 22 april Venhuizen

De mooiste dagen van het jaar

Een vleugje van vervlogen tijd kunt u tijdens de paasdagen op 21 en 22 april proeven in het Westfriese Venhuizen tijdens de paasdagen. Negen hallen met een oppervlakte van 3 voetbalvelden!! staan bomvol met historische voertuigen.

 

Noordhollands Oldtimer Festival goes USA!

Make America great again!

Later meer info

 

 

 

 

 

Vrachtauto’s - Automobielen - Motoren - Bromfietsen

Honderden verschillende modellen van historisch vervoer staan opgesteld. Bij de vrachtwagens niet meer bestaande merken. Auto’s uit de Al Capone tijd. Tweewielers komen ook ruim aan bod. Merken als de Norton Dominator en AJS zijn te bewonderen. Bij de brommers een serie Zundapp /Kreidler.Let wel : alle bovengenoemde merken zijn slechts een greep uit het enorme diverse aanbod hetgeen er dit jaar weer te zien is.

 

Muziek en show .

Binnenkort meer over muziek en show op het NHOTF van 2019

 

 

 

 

Dagje uit voor gezin

Kindervermaak op de mini draaimolen of de elektro kart. Verder zijn alle hallen omzoomd door honderden meters marktkraampjes met motoronderdelen, kleding alsmede allerlei snuisterijen.

eXTReMe Tracker